8 Ιουν 2013

Απονομή Τριφυλλιών Φιλίας σε Ανθρώπους που μας βοήθησαν

030613aponomes (16)Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, Τοπικό Τμήμα Βόλου στις 3 Ιουνίου και στην αυλή της Εστίας του [Σπίτι της Οδηγού] [Ι. Καρτάλη 26] πραγματοποίησε μια χαρούμενη βραδιά με σπιτικούς μεζέδες και τσίπουρο.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ο καιρός ήταν καλός και με τα ανθισμένα λουλούδια, που εκτίνονταν περιμετρικά στην αυλή, το περιβάλλον ήταν πολύ όμορφο.

Είχαν προσέλθει πολλοί παλαιοί Οδηγοί και Πρόσκοποι, καθώς και φίλοι του Οδηγισμού και η εκδήλωση έγινε με πολύ κέφι. Ομιλητής της βραδιάς ήταν ο κ. Βασίλης Τριτάκης, ιατρός – Βελονισμός και Φυτοθεραπεία –, με θέμα «Η Βοτανοθεραπευτική από τους αρχαίους χρόνους». Το θέμα ήταν πολύ ενδιαφέρον και ο ομιλητής γοήτευσε τους ακροατές.

Τιμήθηκαν

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και για τη βοήθεια που πρόσφεραν στους Μεγάλους Οδηγούς κατά τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αφίσας και Δίπτυχου με θέμα «Ταξίδι στο χθες με τα μάτια του σήμερα» το Τοπικό Τμήμα Βόλου απένειμε το Τριφύλλι φιλίας στους 1. κ. Κουτρούμπα Αθανάσιο, Διδάκτορα Εντομολογίας του Πανεπιστημίου Σορβόνης Παρισιού και Εντομολόγο Ερευνητή στο Εθνικό Ίδρυμα Αγροτικής Έρευνας, 2. κ. Βαξεβανόπουλο Μάρκο, Υποψήφιο Διδάκτορα Γεωλογίας και Διευθυντή του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας, 3. κ. Σταύρο Τραγάκη, Προϊστάμενο του Μουσείου Πλινθοκεραμοποιίας Ν. & Σ. Τσαλαπάτας, 4. κα Αγγελική Κούρκουλου, Ζωγράφο, 5. κ. Τσιλογιάννη Κωνσταντίνο, Φωτογράφο και 6. κ. Γιάννη Κουτή, Υπεύθυνο του ΔΙ.ΚΗ. Επίσης το Τοπικό Τμήμα Βόλου πρόσφερε στους τιμηθέντες από ένα αντίτυπο του βιβλίου των 70 Χρόνων της Ιστορίας του Οδηγισμού στο Βόλο.

Τέλος η πρόεδρος του Τοπικού Τμήματος Βόλου απένειμε τα βραβεία του Πανελληνίου Διαγωνισμού με θέμα «Ταξίδι στο χθες με τα μάτια του σήμερα» στον Αρχηγό της 2ης Ομάδας Μεγάλων Οδηγών Κώνσταντίνο Βαϊτσαρά.

πατήστε επάνω στην φωτογραφία για να δείτε και τις υπόλοιπες φωτογραφίες



030613aponomes (16)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου