3 Ιουλ 2012

κλείσιμο Οδηγικής Χρονιάς 2011-2012



Μετά από αρκετές συγκεντρώσεις όλο το χειμώνα με εργαστήρια, διανυκτερεύσεις καλές πράξεις αλλά και πολλούς πολλούς προσανατολισμούς έφτασε το καλοκαίρι!!!Η 2η ομάδα Μεγάλων Οδηγών του Σ.Ε.Ο Τ.Τ Βόλου έκανε πράξη το όραμά της να γίνει η τελετή υπόσχεσης και το κλείσιμο χρονιάς στην Αργώ, Σύμβολο της πόλης αλλά και έμβλημα της ομάδας .
Όλα ξεκίνησαν την Παρασκευή 29 Ιουνίου το απόγευμα στο ΄σπίτι της οδηγού’ με την όμορφη ιστορία ‘λάμπα είναι και γυρίζει’ διαβάζοντας κάθε μεγάλος οδηγός αλλά και στέλεχος ένα κομμάτι της ιστορίας που θα τον συντροφεύει μέχρι και το τέλος της κατασκήνωσης …
Μετά το πέρας του ανοίγματος οι Μεγάλοι Οδηγοί έπαιξαν παιχνίδια εμπέδωσης πληροφοριών όλης της χρονιάς και λίγο πριν την αναχώρηση έκανε την αξιολόγηση χρονιάς με πολύ θετικά σχόλια .
Αμέσως μετά ξεκίνησαν με πολύ ενθουσιασμό και χαμόγελα για την Αργώ όπου τους περίμενε εκεί ο πρόεδρος του Συλλόγου Αργοναύτες 2008 ,Κος Κεχαϊδης Κωνσταντίνος για να τους ενημερώσει για την Αργώ ,τα ταξίδια που έχει πραγματοποιήσει αλλά και για δράσεις του Συλλόγου.
Στην συνέχεια επιβιβάστηκαν με δέος και απόλυτο σεβασμό προς το καράβι το Αρχηγείο αλλά και οι Μεγάλοι οδηγοί για να ξεκινήσουν την τελετή υπόσχεσης αλλά και τις απονομές του σήματος ‘ οδηγοί στην κοινωνία ο Ερμής΄ αλλά και του παγκόσμιου πτυχίου GAT.
Τρείς Μεγάλοι οδηγοί έδωσαν υπόσχεση όλο το αρχηγείο και οι Μ.Ο έλαβαν τιμητικά τον Ερμή (για το πρόγραμμα χρονιάς ‘οδηγοί στην κοινωνία΄) και τέλος η απονομή του χρυσού πτυχίου με τίτλο Specialist Badge (Gold border) στον Αρχηγό της ομάδας και το ασημένιο πτυχίο Advanced Badge (Sliver border) στο υπαρχηγό ,την βοηθό της ομάδας αλλά και όλους τους Μεγάλους οδηγούς της.
Η τελετή έκλεισε με πολλές αναμνηστικές φωτογραφίες ,αναμνηστικά χρονιάς ,μοιράζοντας καρφίτσες με τα σύμβολα των αναπτυξιακών στόχων όπου και χαρίσαμε στους παρευρισκόμενους και με τον παραδοσιακό τρόπου που ξέρουν μόνο οι οδηγοί ,τον κρίκο.


Θα θέλαμε μέσα από την καρδιά μας να ευχαριστήσουμε τον Σύλλογο Αργοναυτες 2008  ,τον πρόεδρο του Συλλόγου Κο Κεχαϊδη Κωνσταντίνο για την πλήρη ενημέρωση και την άριστη επικοινωνία τον Αργοναύτη Κο Χαλιάσο Θωμά για την ενημέρωση εντός της Αργού αλλά και την βοήθεια στην προσεκτική επιβίβαση και αποβίβαση. Το Κο Ντόκο Νικόλαο Δημοτικό Σύμβουλο για την συνεργασία ,τους λιμενικούς υπαλλήλους του Λιμεναρχείου Βόλου ‘όπου μας βοήθησαν καθ όλη την διάρκεια της Τελετής αλλά και για την ασφάλεια μας .
Τέλος την εφημερίδα  Ταχυδρόμο  όπου μας αφιέρωνε χώρο στις σελίδες της και ήταν δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε και ιδιαίτερα για τα δημοσιεύματα για την ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρο από τους  αναπτυξιακούς στόχους  και την εκπλήρωσή τους ,βοηθώντας μας να κατακτήσουμε το  παγκόσμιο πτυχιο  GAT

Περισσότερες φωτογραφίες πατώντας 





Από καρδίας σας ευχαριστούμε
το Αρχηγείο και τα μέλη της 2ης Μ.Ο

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη για περισσότερες πληροφορίες 
στο τηλέφωνο του Αρχηγού             6974440035 begin_of_the_skype_highlighting            6974440035      end_of_the_skype_highlighting      

Ταχυδρόμος 4 Ιουλίου 2012



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου